ژنوسید چیست؟
بنا به نظر دادگاه بینالمللی برای رواندا (ICTR)، ژنوسید یا همان نسل کشی شدید ترین جنایت بینالمللی است. اولین کنوانسیون حقوق بشری، کنوانسیون منع و مجازات جنایت نسل کشی سال 1948 میباشد. اما تا پیش از تاسیس دیوان کیفری بینالمللی (ICC) هیچ سازمان دائمی برای تعقیب و تحقیق جنایت نسل کشی وجود نداشت. تصویب و پذیرش متن اساسنامه رم در 17 جولای سال 1998 و تصویب آن در تاریخ 1 جولای 2002 اتفاقی را برای اولین بار در حقوق کیفری بینالمللی رقم زد که جنایت نسل کشی توسط یک نهاد دائمی مورد تعقیب قرار بگیرد. جنایت نسل کشی در ماده 6 اساسنامه رم دیوان کیفری بینالمللی تدوین شده است و دو چیز آن را از سایر جنایات متمایز میکند: 1- سوء نیت خاص (dolus specialis)؛ و 2- اینکه قربانی جنایت مذکور گروه است و نه فرد (یکی از گروههای نژادی، قومی، ملی و مذهبی).
سرفصلهای اصلی کتاب
تحولات تاریخی، معنا و مفهوم جنایت نسل کشی، رویه قضایی مرتبط، بررسی عناصر مادی و معنوی جنایت مذکور، کارهای مقدماتی کنوانسیون نسل کشی و اساسنامه رم، گروههای تحت حمایت کنوانسیون، دفاعیات از ژنوسید، تعقیب ژنوسید توسط دادگاههای ملی و بینالمللی، مسئولیت دولت و نقش دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ)، مسائل حقوق معاهداتی و کنوانسیون سرفصلهای اصلی کتاب مذکور هستند. نویسنده کتاب مذکور پروفسور ویلیام شبث میباشد که خود از سرشناس ترین حقوقدانان بینالمللی دنیا است که به طور فعال در رشته حقوق کیفری بینالمللی فعالیت داشته است.
لینک تهیه کتاب به صورت آنلاین:
http://yun.ir/vasr48
سفارش تلفنی:
09212797427- 09032912977
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت موت کورت با علی مسعودیان می باشد.
طراحی و پیاده سازی توسط تیم تخصصی وطن دیزاین
مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود